Anno 1990


Foto: Thomas og Connir’s Free and Easy til stævne på Enggården

Thomas og Rasmus startede begge med at ride da de var ganske små. Thomas mistede interessen for ridning i teenage-årene og overlod ponyerne til Rasmus. Således red Thomas kat. I ponyen Connir’s Free and Easy i både springning, dressur og terræn. Easy blev købt da han var 1½ år hos stutteri Connir’s og indgik i familiens rideskole fra han var 4 til han blev 5 år. Easy var af racen Connemara – en god og solid ponyrace.

På samme tid red Rasmus kat. III ponyen Silver. Da Rasmus som 12-årig blev for stor til at ride Silver overtog han bl.a. Easy. Rasmus red Easy op til A-pony i dressur og sidste ridt ved landsstævne blev reddet i den højeste klasse med den største sværhedsgrad til 60 % ved de 3 dommere. På det tidspunkt var Easy allerede solgt til en pige fra Sjælland.

Udover Easy blev ponyen Gazelle indkøbt i det sidste ponyår. Hun gik landsstævner med Rasmus og erstattede Lady, der meget tragisk døde af tarmslyng et par dage efter at være placeret ved distriktsmesterskaberne i individuel dressur i Harridslev.

Før dressuren for alvor tog over red Rasmus MB-springning på connemara-ponyerne Connir’s Free and Easy samt Lykkesholm My Lady.